Andrea, banki tanácsadó:

A vezetőm elismer, figyel rám, bátorít és fejleszt. Tudom, hogy bármikor fordulhatok hozzá bizalommal, nem kell tartanom tőle és bátran bármikor elmondhatom a véleményemet, mert jó és közvetlen a kapcsolatunk.

alkalmazásmenedzser

Magyarország egyik piacvezető pénzintézeteként - országosan több mint 4000 munkatársunkkal - legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat. Országszerte 210 lakossági fiókot működtetünk, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfélnek kínálunk banki és biztosítási megoldásokat. Bővebb információ itt található: www.kh.hu

Főbb feladatok

Termék- és alkalmazásmenedzserként az üzleti ügyfelek napi bankolását biztosító elektronikus csatorna támogatása, az alábbiak mentén:

Részvétel új funkciók tervezésében, specifikálásban; közreműködés az üzleti követelmények összegyűjtésében és az üzleti specifikáció elkészítésében.

Közreműködés tesztelésben; teszttervek és tesztelési követelmények meghatározása, tesztesetek elő,- és elkészítése, valamint funkcionális és teljes körű elfogadói tesztelések elvégzése.

Felhasználók támogatása; oktatási-, és felhasználói támogató anyagok, segédletek és kézikönyvek írása, karbantartása, valamint belső felhasználók képzése, éles üzemi támogatás nyújtása.

Az alkalmazás karbantartása; módosítási kezdeményezések elemzése, kidolgozása, elindítása, nyomon követése és tesztelése, valamint az észlelt hibák javításának nyomon követése és eredményének tesztelése.

Munkakör betöltésének feltételei

felsőfokú gazdasági vagy informatikai végzettség;

legalább 3 év bankszakmai tapasztalat;

erős informatikai háttér;

kiemelkedő összpontosítási készség kezdeményezőkészség és jó kommunikáció;

elektronikus csatornák terén szerzett tapasztalat, webes alkalmazások ismerete;

Állás azonosító: 7304
Pozíció pontos megnevezés: alkalmazásmenedzser
Munkavégzés helye: Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.
Szakterület: Marketing / Termékmarketing
Munkaszerződés típusa: határozatlan idejű
Napi munkaidő: teljes munkaidőben
Jelentkezési határidő: 2019.02.25.
Kosárba Jelentkezés
vissza az állás listára

2 hasonló állás: Marketing / Termékmarketing

Összes állás