Andrea, banki tanácsadó:

A vezetőm elismer, figyel rám, bátorít és fejleszt. Tudom, hogy bármikor fordulhatok hozzá bizalommal, nem kell tartanom tőle és bátran bármikor elmondhatom a véleményemet, mert jó és közvetlen a kapcsolatunk.

banki ügyintéző

1.) …pontosan intézi a pénztári ki és befizetéseket, napról-napra biztosítja a fiók pénzforgalmának folyamatos stabilitását;

2.) …szívesen támogatja ügyfeleinket az ő igényeiknek megfelelő banki termék felajánlásával, bemutatásával;

3.) … precízen megoldja az felmerülő problémákat, szem előtt tartva az ügyfeleink elégedettségét;

4.) ….miután megtanulta a korszerű rendszereink használatát, gondosan rögzíti ezekben a lényeges adatokat;

5.) …alkalmazkodva az ügyfélforgalomhoz, gyorsan és hatékonyan intézi a rövid ügyleteket, mint a számlanyitás, a hitelkártya megrendelés, vagy az információadás.

Ahhoz, hogy Ön sikeres lehessen ebben a munkakörben, elengedhetetlen, hogy legalább középfokú gazdasági végzettséggel rendelkezzen, és magabiztosan kezelje az MS Excel és az MS Word programokat. Előnyös lehet, ha forint és/vagy valuta pénztárosi vizsgája és tapasztalata is van.

Gondolja végig: ha az eddigi ügyfelei elégedettek voltak Önnel, ha fontos Ön számára, hogy hosszú távon olyan megbízható vállalathoz tartozzon, amelyik értékeli a tudást és az embert, akkor erre a pozícióra érdemes lehet jelentkeznie hozzánk.

Kosárba Jelentkezés
vissza az állás listára

20 hasonló állás: Fiókhálózat

Összes állás