Gabriella, folyamatmenedzser:

Lehetőséget kapok a kiteljesedésre, hogy azt csináljam, ami tényleg érdekel és amiben igazán jó vagyok, hisz így léphetek előre és lehetek sikeres és elégedett az életemben.

banki ügyintéző

Több mint 200 bankfiókban csaknem 30 éve szolgáljuk ki partnereinket, Magyarország egyik vezető nemzetközi pénzintézeteként keressük munkatársunkat Kiskunfélegyházára, banki ügyintézői feladatkörbe, aki majd:

1.) …pontosan intézi a pénztári ki és befizetéseket, napról-napra biztosítja a fiók pénzforgalmának folyamatos stabilitását;

2.) …szívesen támogatja ügyfeleinket az ő igényeiknek megfelelő banki termék felajánlásával, bemutatásával;

3.) … precízen megoldja az felmerülő problémákat, szem előtt tartva az ügyfeleink elégedettségét;

4.) ….miután megtanulta a korszerű rendszereink használatát, gondosan rögzíti ezekben a lényeges adatokat;

5.) …alkalmazkodva az ügyfélforgalomhoz, gyorsan és hatékonyan intézi a rövid ügyleteket, mint a számlanyitás, a hitelkártya megrendelés, vagy az információadás.

Ahhoz, hogy Ön sikeres lehessen ebben a munkakörben, elengedhetetlen, hogy legalább középfokú gazdasági végzettséggel rendelkezzen, és magabiztosan kezelje az MS Excel és az MS Word programokat. Előnyös lehet, ha forint és/vagy valuta pénztárosi vizsgája és tapasztalata is van.

Gondolja végig: ha az eddigi ügyfelei elégedettek voltak Önnel, ha fontos Ön számára, hogy hosszú távon olyan megbízható vállalathoz tartozzon, amelyik értékeli a tudást és az embert, akkor erre a pozícióra érdemes lehet jelentkeznie hozzánk.

Kosárba Jelentkezés
vissza az állás listára

20 hasonló állás: Fiókhálózat

Összes állás