András, asszisztens:

Összetartó kollégák, barátságos hangulat, támogató környezet. Itt a csapatmunka tényleg azt jelenti, hogy együtt, egymást segítve dolgozunk, ahol mindenki beleteszi a feladatba a saját tudását. Jó érzéssel megyek be reggelente.

univerzális tanácsadó

Több, mint 200 ügyfélpontunkban több, mint 30 éve szolgáljuk ki partnereinket, Magyarország egyik vezető nemzetközi pénzintézeteként. Olyan ügyfélközpontú, proaktív munkatársat keresünk, aki támogatja ügyfeleinket az ő igényeiknek megfelelő banki termékek, szolgáltatások bemutatásával és a pénzügyeik gyors elintézésével.

Napi munkája során

  • felismeri és megérti a lakossági valamint a kis- és középvállalkozói ügyfeleink igényeit és megtalálja a számukra legmegfelelőbb hitel, biztosítás és befektetési lehetőségeket;

  • gyorsan és precízen megoldja a felmerülő problémákat, szem előtt tartva az ügyfeleink elégedettségét;

  • automata pénztárral rendelkező fiókunkban támogatja ügyfeleinket;

  • a fiók aktív tagjaként együttműködik munkatársaival az egyre jobb eredmény eléréséért és élvezi a közös sikereiket;

  • feszes határidők, komoly elvárások mellett, képes hosszú távon is megfelelően teljesíteni és ügyfélközpontúan viselkedni egy dinamikus környezetben.

Új munkatársunk belépéskor alapos felkészítést kap, és a későbbiekben sem engedjük el a kezét, folyamatos szakmai támogatást biztosítunk neki. A rendszeres képzéseink nemcsak jó alapot adnak a napi munkavégzéshez, hanem kiváló szakemberré fejlesztik őt.

Ahhoz, hogy Ön sikeres lehessen ebben a munkakörben, elengedhetetlen, hogy legalább középfokú gazdasági vagy bankszakmai végzettséggel rendelkezzen, és magabiztosan kezelje az MS Excel és az MS Word programokat. Előny, ha rendelkezik hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal, beszél angolul, valamint szeret emberekkel foglalkozni.

Ha megfelel a feltételeinknek és fontos az Ön számára, hogy hosszútávon olyan megbízható vállalathoz tartozzon, amelyik értékeli a tudást és az embert, akkor jelentkezzen hozzánk.

Állás azonosító: 9172
Pozíció pontos megnevezés: univerzális tanácsadó
Munkavégzés helye: 4440 Tiszavasvári, Kossuth Lajos utca 17.
Szakterület: Fiókhálózat
Munkaszerződés típusa: határozatlan idejű
Napi munkaidő: teljes munkaidőben
Jelentkezési határidő: 2021.05.24.
Kosárba Jelentkezés
vissza az állás listára

20 hasonló állás: Fiókhálózat

Összes állás