állásajánlatok

  •  

alkusz ügyfélkapcsolati menedzser / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Naprakész kapcsolattartás a K&H Biztosító Zrt. alkusz partnereivel. Aktívan részt vesz az alkuszi értékesítői hálózat bővítésében. Az új alkuszokat felkészíti a K&H Biztosító Zrt-vel történő együttműködésre. Az alkuszoktól beérkező igényeket fogadja és közvetíti az érintett biztosítói szakterületek felé, segíti a gyors és szakszerű alkusz kiszolgálást.

életbiztosítási termékmenedzser / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

kulcsszereped van az életbiztosítási termékeink fejlesztésében, karbantartásában, a mindig változó igényekhez történő alakításában, melyben számítunk ügyfélfókuszodra, pozitív hozzáállásodra, kreatív javaslataidra; követed és elemzed a biztosítási piac és a jogi környezet változását, megérted az ügyfelek és az értékesítési hálózatok igényeit, meglátod a kínálkozó üzleti lehetőségeket és ötleteidet önállóan végig viszed; előterjesztéseket és szabályzatokat készítesz, felügyeleti adatszolgáltatásokban és informatikai fejlesztésekben veszel részt; kapcsolatot tartasz a társterületek kollégáival.

gépjármű kárügyintéző / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Bejelentett károk nyilvántartásba vétele, iratok kiosztása.

junior kockázatvállaló / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Pályakezdők jelentkezését is várjuk kockázatvállalási csapatunkba junior kockázatvállaló munkakörbe, az alábbi feladatok elvégzésre:  kockázatvállalási és részben állománykezelési feladatok elvégzése; piaci folyamatok, versenytársak követése és elemzése; kapcsolattartás az értékesítési csatornák képviselőivel (független biztosításközvetítő alkuszok, saját értékesítési hálózat).

junior termékmenedzser / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Mit várunk Tőled a pozícióban? vegyél részt az életbiztosítási termékeink fejlesztésében, karbantartásában, a mindig változó igényekhez történő alakításában ismerd a terméked, az értékesítési folyamatot kövesd nyomon, hogy mit csinál a konkurencia, meríts ötletet tőlük

káradminisztrátor / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Bejelentett károk nyilvántartásba vétele, iratok csatolása káraktához. Szükség esetén a hiányzó információk, dokumentációk beszerzése az ügyfelektől, vagy társbiztosítótól. Fedezet ellenőrzés, kárrögzítés. Kapcsolattartás az ügyfelekkel.

szerződés nyilvántartási munkatárs / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Ügyfelektől érkező módosítási igények elbírálása és a munkafolyamatok szerinti ügyintézése; Biztosítási díjak könyvelése, függőszámla kezelése, egyeztetés Pénzforgalmi feladatok ellátása Csoportos beszedéssel kapcsolatos feladatok ellátása.

ügyintéző (ékár) / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Bejelentett ügyféligények rögzítése; Életbiztosítási szerződések visszavásárlása, részleges visszavásárlása; Lejárati szolgáltatások teljeskörű ügyintézése; Szükség esetén a hiányzó információk, dokumentumok beszerzése az ügyfelektől;