állásajánlatok

  •  

gépjármű kárügyintéző / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Bejelentett károk nyilvántartásba vétele, iratok kiosztása.

junior termékmenedzser / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Mit várunk Tőled a pozícióban? vegyél részt az életbiztosítási termékeink fejlesztésében, karbantartásában, a mindig változó igényekhez történő alakításában ismerd a terméked, az értékesítési folyamatot kövesd nyomon, hogy mit csinál a konkurencia, meríts ötletet tőlük

junior ügyintéző / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

a biztosítóhoz beérkező ügyféligények feldolgozása: rögzítés, módosítás ügyféllevelek írása; kapcsolattartás a társterületekkel.

káradminisztrátor / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Bejelentett károk nyilvántartásba vétele, iratok csatolása káraktához. Szükség esetén a hiányzó információk, dokumentációk beszerzése az ügyfelektől, vagy társbiztosítótól. Fedezet ellenőrzés, kárrögzítés. Kapcsolattartás az ügyfelekkel.

kárügyintéző (gépjármű) / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

bejelentett károk nyilvántartásba vétele, iratok kiosztása. szükség esetén a hiányzó információk, dokumentációk beszerzése az ügyfelektől, vagy társbiztosítótól. fedezet ellenőrzés, kárrögzítés. kártartalék megképzése, módosítása.

kiemelt károk szakértő / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

személyi sérüléses kártérítési igények teljes körű kezelése, elbírálása, közreműködés a személyi sérüléses nemzetközi károk rendezésében, nem kellően megalapozott kárigények vizsgálata, a társasági álláspont peren kívüli képviselete, és kapcsolattartás az ügyfelekkel, jogi képviselőikkel és a hatóságokkal, társaságon belüli együttműködés, különösen a jogi és szakértői területekkel.

szenior ügyintéző / 1095 , Lechner Ödön fasor 9.

Ügyfelektől érkező igények elbírálása és a munkafolyamatok szerinti ügyintézése; Pénzforgalmi feladatok ellátása; Ügyfelekkel való kapcsolattartás írásban és telefonon;  Statisztikák készítése;

szerződés nyilvántartási munkatárs / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Ügyfelektől érkező módosítási igények elbírálása és a munkafolyamatok szerinti ügyintézése; Biztosítási díjak könyvelése, függőszámla kezelése, egyeztetés Pénzforgalmi feladatok ellátása Csoportos beszedéssel kapcsolatos feladatok ellátása.

ügyfélkapcsolatok munkatárs / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

bejövő hívások kezelése, ügyfelek kérdéseinek megválaszolása, biztosítási termékek ismertetése, számlainformáció, panaszkezelés, e-mailek megválaszolása.

ügyintéző (ékár) / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Bejelentett ügyféligények rögzítése; Életbiztosítási szerződések visszavásárlása, részleges visszavásárlása; Lejárati szolgáltatások teljeskörű ügyintézése; Szükség esetén a hiányzó információk, dokumentumok beszerzése az ügyfelektől;

ügyintéző (gfb) / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

biztosítási termékek rögzítése, kezelése; a biztosító nyilvántartási rendszerében szereplő adatok ellenőrzése a KEKKH nyilvántartásával összevetve; biztosítási szerződések módosítása, törlése