állásajánlatok

  •  

alkalmazás menedzser / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Termék- és alkalmazás menedzserként az üzleti ügyfelek napi bankolását biztosító elektronikus csatorna támogatása, az alábbiak mentén: - részvétel új funkciók tervezésében, specifikálásban; közreműködés az üzleti követelmények összegyűjtésében és az üzleti specifikáció elkészítésében.

alkalmazásmenedzser - lakossági hitelezés / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Adott alkalmazás kezelése, karbantartása és az alkalmazás összehangolása annak (vagy egy információs rendszer) gyakorlati felhasználásával.

okmányos tanácsadó / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

- okmányos ügyletek (akkreditív, okmányos inkasszó) és nemzetközi bankgarancia ügyletek feldolgozása, - kapcsolattartás az értékesítési üzletágakkal, ügyfelekkel, társterületekkel, - eseti feladatok.

sme marketing manager / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

participate in design, development and maintenance of the value proposition of K&H SME micro banking that focusses on a differentiating service and dominant connectivity, based on an analysis and good understanding of:

termékmenedzser - lakossági hitelezés fejlesztés / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

Mit várunk Tőled a pozícióban? ismerd a terméked, az értékesítési folyamatot és a hitelbírálati folyamatot kövesd nyomon, hogy mit csinál a konkurencia, meríts ötlet tőlük, a nemzetközi piacról figyeld merre mozdulnak a trendek az új technológiák terén, lásd meg bennük a termékfejlesztési lehetőségeket