ügyfélkapcsolat

rólunk

  • kiemelt figyelem a gyermekegészségüggyel kapcsolatban
  • intelligencia fejlesztés
  • felelős pénzügyi döntések
állásajánlatok

állásajánlatok

  •  
Jelentkezz most!

vállalati értékesítés / ügyfélkapcsolattartás

 

Vállalati értékesítés / Ügyfél kapcsolattartás területén dolgozó munkatársként feladatunk Magyarország legjelentősebb vállalatainak magas színvonalon történő kiszolgálása és ezen ügyfélkörünk folyamatos bővítése.

Testreszabott megoldásaink a legkülönbözőbb pénzügyi igényekre kínálnak széleskörű megoldásokat. Szolgáltatásaink és termékeink lefedik a projekt-, strukturált- és ingatlanfinanszírozás legkülönbözőbb területeit.

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében szorosan együttműködünk társterületeinkkel (lízing, faktoring, trade finance, markets, stb) Sikeres ügyfélkapcsolatokat építünk kis hazai és nemzetközi pénzintézetekkel is.

Olyan munkatársak jelentkezését várjuk csapatunkba, akik szeretnének dinamikus környezetben dolgozni, határozott, céltudatos, magabiztos fellépéssel rendelkeznek. Széleskörű közgazdasági ismereteiknek, jó kommunikációs készségüknek és szerteágazó pénzügyi érdeklődésüknek köszönhetően, képesek megérteni az ügyfelek igényeit és meglátni a kölcsönösen előnyös együttműködési lehetőségeket.

állásaink ezen a területen

lakossági fiókhálózat / KKV értékesítés

 

A Bank Lakossági Fiókhálózata/ KKV értékesítési csapata magánszemélyek, valamint kis-és középvállalatok megbízható partnere. Nap, mint nap azon dolgozik, hogy meglévő és leendő ügyfeleink pénzügyi igényeit megértse és azokra szolgáltatási palettánkon megoldást találjon. Több mint 210 fiókunkkal elérhetőek vagyunk személyesen. Univerzális bankként, tanácsadóink ott állnak az ügyfeleink mellett minden élethelyzetben; legyen szó magánszemélyek esetében a tanulmányok támogatásáról, az önálló életkezdésről, az otthonteremtésről, a gyerekek jövőjének támogatásáról, vagy a nyugdíjas évekre való készülésről; vállalkozások esetében pedig azok beindításáról, költségeik optimalizálásáról, és a növekedés támogatásáról. A hitelek mellett az egyik legszélesebb befektetési kínálattal, ill. testreszabott számlavezetéssel, biztosítással állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik az ügyfél felé fordulva meg akarják és meg tudják hallani a hozzánk érkezők elképzeléseit, igényeit, preferenciáit, és nyitottságukkal, kedvességükkel el tudják nyerni a bizalmukat. Azok találják meg nálunk a számításukat, akik egy folyamatosan változó környezetben képesek nagy rugalmassággal és energiával az ügyfelek mellé állni, és a sikerek elérése érdekében nyitottak a folyamatos tanulásra és megújulásra.

állásaink ezen a területen

privátbank

 

A Privátbank munkatársaiként dedikált tanácsadói vagyunk a Bank legnagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleinek, akik vagyonuk kezelésével minket bíznak meg. Vállalásunk ügyfeleink felé, hogy az általuk teremtett vagyont megőrizzük generációkon keresztül. Ennek érdekében rendszeresen találkozunk ügyfeleinkkel, együtt keressük velük a lehető legjobb válaszokat a piac és az ügyfél élethelyzetének folyamatos változásaira.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik élni tudnak ezzel a bizalmi helyzettel és egyben otthonosan mozognak a piac, a befektetések, a tőzsde világában. Rugalmasak, és ezért gyorsan reagálnak a változásra, egyetlen tényezőt tekintve csak biztosnak az állandó változásban: az ügyfél bizalmának elsődlegességét.

állásaink ezen a területen

contact center / telefonos ügyfélkapcsolatok

 

A Contact Center / Telefonos ügyfélkapcsolatok területen dolgozókként elektronikus, digitális csatornákon keresztül vagyunk közvetlen kapcsolatban az ügyfeleinkkel (telefonon, e-mailen, videón, webchaten, vagy akár levél útján). Válaszolunk felmerülő kérdéseikre, proaktívan ajánljuk számukra megfelelő szolgáltatásainkat, tanácsot adunk termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, esetleges panaszaikra megoldást nyújtunk, célunk, hogy bank csoportunk hosszú távon elégedett ügyfelei legyenek.

Dinamikus csapatunkba azok pályázását várjuk, akik kifejezetten szeretnek vagy szeretnék magukat kipróbálni ügyfélkapcsolati, ügyfélkezelési helyzetben, bankszakmai ismereteiket szívesen alapoznák meg vagy bővítenék nálunk, jól kezelik az ismétlődő helyzeteket is, de egy nagy szervezet tagjaként rugalmasan képesek segíteni a terület munkáját, és komfortosan használják a legújabb kommunikációs eszközöket, alkalmazásokat is.

állásaink ezen a területen

treasury / eszköz-forrás menedzsment

 

A Treasury / Eszközforrás menedzsment területén dolgozó munkatársakként első sorban deviza- és pénzpiaci, illetve tőkepiaci tranzakciókat végzünk, fejlesztünk, koordinálunk és felügyelünk. Lépést tartunk a legújabb piac- és termékfejlesztésekkel.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik komfortosan érzik magukat az igen csak gyorsan változó környezetben, nemzetközi szinten képesek kitekinteni a gazdaság helyzetére, és tudják jósolni a tendenciákat. Egészséges mértékű kockázatvállalási hajlandóság jellemzi őket. Gyorsan reagálnak a változásra, aminek a következményeit is azonnal mérlegelni képesek.

állásaink ezen a területen