állásajánlataink

állásajánlatok

  •  

ügyfélszolgálati munkatárs / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

Miért fontos, amit csinálni fogsz? Több ezer ügyfelünk használja szolgáltatásainkat nap, mint nap. Te lehetsz a cég arca és hangja, az ügyfeleink boldogságának egyik fő felelőse. A csapat koordinálja az értékpapírszámla és számlavezetési folyamatunkat, így Te is segíthetsz ügyfelünkké válni bárkinek a világon. Új ügyfeleink a Te segítségeddel nyitják meg értékpapír-számlájukat, és ismerhetik meg a szolgáltatásainkat.

ügyfélszolgálati – telefonos operátor / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

Miért fontos, amit csinálni fogsz? Több ezer ügyfelünk használja szolgáltatásainkat nap, mint nap. Te lehetsz a cég hangja, az ügyfeleink boldogságának egyik fő felelőse.

ügyintéző (ekar) / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

A biztosítóhoz beérkező kárigények feldolgozása; Biztosításszakmai károk elbírálása; Kárrendezéssel  kapcsolatos ügyintézés; Levelezés;

ügyintéző - kiemelt károk / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

A K&H Biztosító Zrt. Kiemelt károk területe ügyintéző kollégát keres részmunkaidőben (heti 20 óra), határozott idejű szerződéssel, 2019. augusztus 31-ig. Feladatok: kapcsolattartás partnerekkel, más biztosítótársaságokkal és kárrendezési megbízottal, levelezőpartnerekkel, beérkező idegen nyelvű iratok fordítása.

ügyitéző (gfb) / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

biztosítási termékek rögzítése, kezelése;

üzemeltetési szakreferens / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

műszaki hiba-, és igénybejelentések első körös fogadása, elemzése, bejelentések műszaki ellenőrzése folyamatos műszaki tájékoztatás, telefonos támogatás nyújtása a bejelentők részére hiba és igény kezelési rendszerben a bejelentések rögzítése, hibajegyek adminisztrációjának teljes körű vezetése hibajegyek kiosztása belső kollégák, illetve külső szolgáltatók felé, vagy intézkedés saját hatáskörben.

üzleti megoldások menedzser (front end rendszerek) / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

Fő elvárások:   Nem-élet biztosítási és/vagy életbiztosítási értékesítési folyamatok és/vagy biztosítói online ügyfélszolgálati funkciók kialakításában, fejlesztésében szerzett tapasztalat.

üzleti megoldások menedzser – robotika / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

A K&H Biztosító Zrt. a magyar biztosítási piac meghatározó szereplőjeként igyekszik lépést tartani a kor követelményeivel. Célként tűzte ki, hogy az üzleti folyamatainak automatizálására robotika megoldásokat alkalmazzon. Ehhez   ÜZLETI MEGOLDÁSOK MENEDZSER – robotika, folyamat automatizálás és riport készítés témakörben munkatársat keres.

vállalati kapcsolattartó / Budapest, 1095 Lechner Ödön fasor 9.

a portfoliójába tartozó pénzügyi intézmény (bank és nem-bank) ügyfelek hitel- és egyéb ügylet igényeinek minőségi kiszolgálása.