karrierstart!

K&H karrierstart! program

frissdiplomás programunk: K&H karrierstart! program


A Zynternship Awards 2023 díjátadón Ezüst-fokozatú minősítést
szerzett bankunk a Gyakornok- és Pályakezdő programok versenyén

mindjárt diplomázol, vagy épp végeztél?

keresed a helyet, ahol

  • lehetőséged nyílik rálátni egy nagyvállalat működésére?
  • 1 év alatt több üzleti területen is kipróbálhatod magad?
  • tovább fejlesztheted kapcsolati hálódat?
  • elkezdheted karrieredet építeni egy támogató környezetben?

a K&H karrierstart programot neked találtuk ki, ha

  • gazdasági, pénzügyi végzettséged van, amit kamatoztatni szeretnél
  • tele vagy ötletekkel, amiket megvalósíthatsz
  • céljaid vannak, és sikerre vágysz egy változásokkal teli környezetben
  • a gondolataidat angolul is tudod képviselni a felsővezetés előtt

Vezetőink körében népszerű és sikeres programunk célja olyan tehetséges, dinamikus fiatalok felfedezése, akik jövőjüket, karrierjüket a K&H-nál képzelik el.

A pályázási lehetőség márciusban kezdődik, majd a kiválasztási folyamatban sikeresen szereplő jelentkezők szeptemberi indulással vehetnek részt a programban. Ennek 9-12 hónapja során rotációs rendszerben ismerkednek meg a K&H Csoport különböző területeivel és az adott szakterület tevékenységével kapcsolatos tréningekkel bővítik tudásukat. Minden rotáció egy menedzser vezetésével zajlik, aki egy olyan mentort is kinevezhet a résztvevő mellé, aki segíti, támogatja, tanítja őt a rotációk során.

Norbert

lakossági omnichannel vezető

„Mindig is érdekelt a bankszektor, de nem tudtam, hogy milyen területen szeretnék elhelyezkedni. A K&H karrierstart! program által beleláthattam a bank működésébe, elköteleződés nélkül. Pályakezdőként kiemelt figyelmet & bizalmat kaptam. Vezetőként most is tudok építeni az egykori bankfióki rotációs tapasztalataimra.”

Bálint

vezető product owner

„Nehéz feladat az ügyfelek fejével gondolkodni. Nekünk kell alkalmazkodnunk hozzájuk és nem pedig fordítva. A karrierstart program során volt lehetőségem a bankfiókban jobban megismerni az ügyfeleinket és az ő szemükkel nézni a folyamatokat. Megismertem milyen igényeik vannak, így ma tudom, hogy milyen funkciókra van igazán szükségük. Ez az időszak segített ügyfélközpontúvá válnom.”

Anna

jelenlegi karrierstart! program résztvevő

„Már az egyetem alatt tudtam, hogy bankban szeretnék dolgozni. A Karrierstart program remek lehetőség volt arra, hogy ne csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megismerjem, hogyan működik egy ilyen intézmény. A program során számos banki területet ismerhettem meg, sok új emberrel találkoztam és nem utolsó sorban rengeteg tapasztalatot szereztem. A negyedéves rotációknak köszönhetően mindig valami újat tudtam tanulni, ami úgy gondolom pályakezdőként hasznos lesz a további karrierépítés során. Mégis a legnagyobb értéket az jelentette, hogy olyan embereket ismertem meg akikkel nemcsak a munka világában, hanem a magánemberként is megtaláltam a közös hangot. Jól érzem itt magam.”

A 2024. szeptemberi kezdésű programra itt tudsz jelentkezni.

Íme a legfrissebb kisfilmünk a programról a 2022-es évfolyam főszereplésével. Reméljük, Nektek is tetszik!