rólunk

lakossági fiókhálózat / KKV értékesítés

 

Magyarország egyik piacvezető pénzintézeteként - országosan több mint 4000 munkatársunkkal - legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat. Országszerte több mint 200 lakossági fiókot működtetünk, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfélnek kínálunk banki és biztosítási megoldásokat. Bővebb információ itt található.

A Bank Lakossági Fiókhálózata magánszemélyek, valamint mikro-vállalkozások megbízható partnere. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink pénzügyi igényeit megértsük és azokra szolgáltatási palettánkon megoldást találjunk. Több mint 200 fiókunkban várjuk ügyfeleinket. Univerzális bankként, tanácsadóink ott állnak az ügyfeleink mellett minden élethelyzetben; legyen szó magánszemélyek esetében a tanulmányok támogatásáról, az önálló életkezdésről, az otthonteremtésről, a gyerekek jövőjének támogatásáról, vagy a nyugdíjas évekre való készülésről; vállalkozások esetében pedig azok beindításáról, költségeik optimalizálásáról, és a növekedés támogatásáról. A hitelek mellett az egyik legszélesebb befektetési kínálattal, illetve testreszabott számlavezetéssel, biztosítással állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik az ügyfél felé fordulva meg akarják és meg tudják hallani a hozzánk érkezők elképzeléseit, igényeit, preferenciáit, és nyitottságukkal, kedvességükkel képesek elnyerni a bizalmukat. Azok találják meg nálunk a számításukat, akik egy folyamatosan változó környezetben képesek nagy rugalmassággal és energiával az ügyfelek mellé állni, és a sikerek elérése érdekében nyitottak a folyamatos tanulásra és megújulásra.

állásaink ezen a területen

telefonos ügyfélszolgálat

 

A Contact Center / Telefonos ügyfélkapcsolatok területen dolgozóként (NextGen fiók tagjaként) elektronikus, digitális csatornákon keresztül vagyunk közvetlen kapcsolatban az ügyfeleinkkel (telefonon, e-mailen, videón, web chaten, vagy akár levél útján). Válaszolunk felmerülő kérdéseikre, proaktívan ajánljuk számukra megfelelő szolgáltatásainkat, tanácsot adunk termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, esetleges panaszaikra megoldást nyújtunk, célunk, hogy bank csoportunk hosszú távon elégedett ügyfelei legyenek.

Dinamikus csapatunkba azok pályázását várjuk, akik kifejezetten szeretnék magukat kipróbálni ügyfélkapcsolati, ügyfélkezelési helyzetben, bankszakmai ismereteiket szívesen alapoznák meg vagy bővítenék nálunk, jól kezelik az ismétlődő helyzeteket is, de egy nagy szervezet tagjaként rugalmasan képesek segíteni a terület munkáját, és komfortosan használják a legújabb kommunikációs eszközöket, alkalmazásokat.

állásaink ezen a területen

vállalati értékesítés / ügyfélkapcsolattartás

 

Üzleti ügyfelek divízióban dolgozó munkatársként feladatunk a Magyarországon jelenlévő legjelentősebb közép- és nagyvállalatok igényeinek magas színvonalon történő kiszolgálása és ezen ügyfélkörünk folyamatos bővítése. Vállalataink sikere számunkra személyes ügy.

Szakértő kollégáink rugalmas hozzáállása a kulcsa a partneri együttműködésünknek, melynek eredményeként testreszabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Stabil, független tanácsadóként vagyunk jelen a piacon, célunk a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítása. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében szorosan együttműködünk bankon belüli társterületeinkkel és a KBC bankcsoport leányvállalataival.

Nálunk a karrierépítés és a szakmai fejlődés van fókuszban. Belső képzéseink, akadémiáink lehetővé teszik, hogy elmélyítsd szakmai tudáso d, a konferenciákon való részvételek szélesítik a látóköröd és a divízión belüli rotációk segítik, hogy új területeket is ismerj meg és különböző szerepkörökben próbáld ki magad.

Amennyiben határozott, magabiztos és céltudatos vagy, széles közgazdasági ismeretekkel, jó magyar és angol nyelvű kommunikációs készséggel rendelkezel, illetve képes vagy az ügyfelek fejével gondolkodni, hogy megértsd igényeiket és érdeklődsz a pénzügyek iránt, akkor te vagy az, akit keresünk.

állásaink ezen a területen

marketing / termékmenedzsment

 

A Marketing / Termékmenedzsment területen azért vagyunk felelősek, hogy a pénzügyi szolgáltatói piacon vonzó, személyes és digitális értékesítési csatornákon keresztül kínálható termékeket, szolgáltatásokat találjunk ki, és vezessünk be mind lakossági, kkv vagy nagyvállalati szegmensekben. Különböző területeink feladatai közé tartozik a stratégiaalkotás, üzleti tervezés, igényfeltárás, árazás, üzleti igények megvalósítása, a kapcsolódó folyamatok, szabályzatok kialakítása, felülvizsgálata, fejlesztése, kampánymenedzsment, közreműködés az értékesítés támogatásban, oktatásban.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akiknek üzleti szemlélettel rendelkeznek, ügyfélközpontúak, innovatívak, kreatívak, ötleteiket képesek megalapozottan, meggyőzően kommunikálni, kitartóan képviselni nagyvállalati környezetben is. Egy-egy ötlet sok területet is érint, így elengedhetetlen az együttműködő készség és a folyamatszemlélet.

állásaink ezen a területen

digitális csatornák

 

A K&H innovatív piaci szereplőként folyamatosan fejleszti digitális csatornáit, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a bankolás és a biztosításkötés.

Célunk, hogy megfeleljünk az egyre magasabb szintű ügyféligényeknek valamint, hogy szolgáltatásaink alkalmazkodjanak a folyamatosan alakuló pénzügyi igényekhez. Arra törekszünk, hogy minél több elégedett ügyfél használja digitális pénzügyi megoldásainkat.

Feladatunk az elektronikus értékesítési csatornák folyamatos fejlesztése az élvonalba tartozó digitális megoldások bevezetésével, ezáltal banki és biztosítási termékeink digitális csatornákon keresztül történő értékesítésének biztosítása, valamint az online értékesítésben rejlő potenciál minél teljesebb körű kiaknázása. Munkánk az új üzleti modellek kidolgozásától a bevezetésen keresztül, a folyamatos fejlesztésig és az eredmények nyomon követésig tart.

állásaink ezen a területen

treasury / eszközforrás menedzsment

 

A Treasury / Eszközforrás menedzsment területen első sorban deviza- és pénzpiaci, illetve tőkepiaci tranzakciókat végzünk, fejlesztünk, koordinálunk és felügyelünk. Lépést tartunk a legújabb piac- és termékfejlesztésekkel.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik komfortosan mozognak egy gyorsan változó környezetben, nemzetközi szinten képesek kitekinteni a gazdaság helyzetére, észlelik és értelmezik a felmerülő tendenciákat. Egészséges mértékű kockázatvállalási hajlandóság jellemzi őket. Gyorsan reagálnak a változásra, aminek a következményeit azonnal mérlegelni is képesek

állásaink ezen a területen

privátbank

 

A Privátbank munkatársaiként dedikált tanácsadói vagyunk a Bank legnagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleinek, akik vagyonuk kezelésével minket bíznak meg. Vállalásunk ügyfeleink felé, hogy az általuk teremtett vagyont megőrizzük generációkon keresztül. Ennek érdekében rendszeresen találkozunk ügyfeleinkkel, együtt keressük velük a lehető legjobb válaszokat a piac és az ügyfél élethelyzetének folyamatos változásaira.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik élni tudnak ezzel a bizalmi helyzettel és egyben otthonosan mozognak a piac, a befektetések és a tőzsde világában. Ezen felül rugalmasak és ezért gyorsan reagálnak a változásra, egyetlen tényezőt tekintve csak biztosnak az állandó változásban: az ügyfél bizalmának elsődlegességét.

állásaink ezen a területen

kockázatkezelés

 

A Kockázatkezelés területen feladatunk a hitelkockázatok, működési kockázatok, biztosítási kockázatok kezelése, a hitelezési piaci pozíciónk megerősítéséhez és a hitelezés jövedelmezőségéhez való hozzájárulás, illetve a tőkekalkulációs folyamatok a szabályozói elvárásokhoz és a KBC követelményeihez történő megfeleltetése. Munkánk során számszerű adatokban, illetve a működési folyamatainkban azonosítjuk a kockázati tényezőket.

Ezeken a területeken a jó teljesítményhez, a sikerhez szükséges az erős analitikus gondolkodás, a képesség, hogy a munkatársak szélesebb kontextusba is tudják helyezni a felismert összefüggéseket, továbbá hogy az üzleti hatással is tisztában legyenek, szorosan együttműködjenek az értékesítő területekkel.

állásaink ezen a területen

számvitel / kontrolling

 

A Számvitel / Kontrolling területen feladatunk az üzleti döntések támogatása riportok, adatok, elemzések szolgáltatásával a helyi menedzsment és az anyavállalatunk felé, illetve a K&H csoportról pontos információnyújtás a felügyeleti szervek felé kötelező vagy ad-hoc jelentések formájában. Különböző csoportjainkban ehhez járulnak hozzá egyrészt a termékeink, szolgáltatásaink és működési folyamataink belső és külső előírásokat kielégítő számviteli szabályozása és az előírtak végrehajtásának ellenőrzése által, másrészt az adattárházunk fejlesztésével, annak hatékony használatával, továbbá a kontrolling rendszeren belül a kinyert adatok egységes módszertan szerinti konzisztens és összehangolt riportokba strukturálásával, és elemzésével.

Területünkre azok pályázását várjuk, akik a banki pénzügyi / számviteli logikával szeretnek vagy szeretnének foglalkozni, otthonosan mozognak a számok, adatok birodalmában, képesek megfelelő logika mentén rendszerezni is azokat, precízek, igényük van a folyamatos hatékonyságjavításra. Csapatainkban kiváló szakemberek dolgoznak, így ideális terep a szakmai fejlődésre, kiteljesedésre és az inspiráló munkavégzésre.

állásaink ezen a területen

back office / middle office / asszisztencia

 

A Back Office /Middle Office / Asszisztencia területen legfontosabb feladatunk valamennyi banki termékhez és szolgáltatáshoz kapcsolódó adatok rögzítése, a banki ügyletek lebonyolítása, nyilvántartása és elszámolása.

Általunk válnak nyomon követhetővé napi szinten a különböző banki tranzakciók. Mi szolgáltatunk adatokat a különböző állami hatóságok számára is.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akik hosszú időn keresztül képesek adatokkal precízen dolgozni, jól tűrik a monotóniát, ugyanakkor éles a szemük a pontatlanságok észrevételére is. Továbbá fontos számukra a csapatmunka, hiszen ők teszik rá a pontot az i-re egy folyamat végén.

állásaink ezen a területen

IT

 

Az IT területen feladatunk a KBC magyarországi érdekeltségei számára magas színvonalú informatikai megoldások biztosítása. Megtervezzük, kialakítjuk és üzemeltetjük a Bankcsoport informatikai rendszerét. Az IT-n azok a fejlesztő, üzemeltető, szervező, architect kollégák érzik jól magukat, akik a banki informatikában szeretnék tudásukat magas színvonalra fejleszteni. Attitűdjüket jellemzi az ügyfélközpontúság, a folyamatos tanulási és fejlődési vágy.

A Közép-európai adatközpont üzletág kollégáiként feladatunk magas színvonalú adatközpont szolgáltatásokat nyújtani a közép-európai KBC Group szervezetek számára.

Nálunk azok a hálózatos, storage-os, szerveres kollégák érzik jól magukat, akik kiemelkedő szakmai tudásuk révén élvezettel üzemeltetik Európa legfejlettebb adatközpontjait. Attitűdjüket jellemzi az ügyfélközpontúság, a folyamatos tanulási és fejlődési vágy.

állásaink ezen a területen

biztosítás

 

A K&H Biztosító Magyarországon egyedülálló módon integrált bankbiztosítói modell alapján működik együtt a Bankkal. Más pénzintézetekkel ellentétben a közös tulajdonosi háttérnek köszönhetően az együttműködésen túl közös a stratégiánk, a csatornáink és folyamataink, és az értékesítési szemléletünk. Középméretű és ügyfél-centrikus cégként családias hangulat, dinamizmus és rugalmasság jellemzi a működésünket.

Nálunk azok a kollégák érzik jól magukat, akiket érdekelnek a banki és biztosítási megoldások egyaránt, továbbá fontos számukra az ügyfél teljes körű pénzügyi kiszolgálása. Szívesen fogadunk biztosítási tapasztalattal rendelkező és a területtel még csak ismerkedő jelentkezőket is egyaránt az értékesítési vagy támogató területeken.

állásaink ezen a területen