rólunk

lakossági fiókhálózat

Magyarország egyik piacvezető pénzintézeteként - országosan 3800 munkatársunkkal - legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat. Országszerte közel 200 személyes ügyfélpontot működtetünk, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfélnek kínálunk banki és biztosítási megoldásokat.
 

A bank lakossági fiókhálózata magánszemélyek, valamint mikro-vállalkozások megbízható partnere. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink pénzügyi igényeit megértsük és azokra szolgáltatási palettánkon megoldást találjunk. Országszerte közel 200 személyes ügyfélponton várjuk ügyfeleinket. Univerzális bankként, tanácsadóink ott állnak az ügyfeleink mellett minden élethelyzetben, legyen szó magánszemélyek esetében a tanulmányok támogatásáról, az önálló életkezdésről, az otthonteremtésről, a gyerekek jövőjének támogatásáról, vagy a nyugdíjas évekre való készülésről, vállalkozások esetében pedig azok beindításáról, költségeik optimalizálásáról, és a növekedés támogatásáról. A hitelek mellett az egyik legszélesebb befektetési kínálattal, illetve testreszabott számlavezetéssel, biztosítással állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Olyan kollégák csatlakozását várjuk, akik az ügyfél felé fordulva meg akarják és meg tudják hallani a hozzánk érkezők elképzeléseit, igényeit, preferenciáit, és nyitottságukkal, kedvességükkel képesek elnyerni a bizalmukat. Azok találják meg nálunk a számításukat, akik egy folyamatosan változó környezetben képesek nagy rugalmassággal és energiával az ügyfelek mellé állni, és a sikerek elérése érdekében nyitottak a folyamatos tanulásra és megújulásra.

állásaink ezen a területen

contact center / távbank

Mi már alkalmazkodtunk a legújabb kor igényeihez és technológiájához.

Célunk, hogy ügyfeleinknek bárhol, bármikor megfelelő segítséget tudjunk nyújtani. Ennek érdekében számos hagyományos és digitális eszközt is használunk, hogy a fiatalabb és az idősebb generációknak is elérhetőek legyünk, személyre szabott tanácsokkal és ügyfeleink igényeinek kielégítésével. Segítségünkkel szinte bármely banki ügy elintézhető a bankfiók felkeresése nélkül.

Munkatársaink felé ugyanilyen elkötelezettek vagyunk, ezért nyitott, az innovatív technológiák iránt érdeklődő és a változásokat inspirációként megélő kollégákat keresünk, akiket támogatunk következő karrier lépésükben is. Területünkön akkor tud sikeres lenni valaki, ha szívesen teremt kapcsolatot az ügyfelekkel és a digitális csatornákon keresztül is képes megmutatni a személyiségét.

állásaink ezen a területen

üzleti ügyfelek divízió

Feladatunk a Magyarországon jelenlévő legjelentősebb közép- és nagyvállalatok magas színvonalon való kiszolgálása és ezen ügyfélkörünk folyamatos bővítése. Fontos számunkra, hogy megértsük, megismerjük ügyfeleinket, és hogy közös gondolkodással partneri kapcsolatot alakíthassunk ki velük, valódi igényeiket és szükségleteiket figyelembe véve.

Stabil, független tanácsadóként vagyunk jelen a piacon, célunk a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítása, fenntartása. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében szorosan együttműködünk bankon belüli társterületeinkkel és a KBC bankcsoport leányvállalataival. Nálunk beépülhetsz, részese lehetsz a helyi gazdaságnak, portfoliót építhetsz, fontos emberekkel tárgyalhatsz, sales tevékenységet folytathatsz és mindeközben egy elismert, stabil bankot képviselhetsz.

Amennyiben határozott, magabiztos és céltudatos vagy, széles közgazdasági ismeretekkel, jó magyar és angol nyelvű kommunikációs készséggel rendelkezel, könnyedén alakítasz ki és ápolsz jó kapcsolatokat, illetve képes vagy az ügyfelek fejével gondolkodni, hogy megértsd igényeiket, akkor téged keresünk!

állásaink ezen a területen

marketing / termékmenedzsment

Területünkön azért vagyunk felelősek, hogy a pénzügyi szolgáltatói piacon vonzó, személyes és digitális értékesítési csatornákon keresztül kínálható termékeket, szolgáltatásokat találjunk ki, és vezessünk be mind lakossági, kkv vagy nagyvállalati szegmensekben. Különböző területeink feladatai közé tartozik a stratégiaalkotás, üzleti tervezés, igényfeltárás, árazás, üzleti igények megvalósítása, kampányok, üzleti aktivitások definiálása, versenytárs figyelés.

Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik üzleti szemlélettel rendelkeznek, ügyfélközpontúak, innovatívak, kreatívak, ötleteiket képesek megalapozottan, meggyőzően kommunikálni, kitartóan képviselni nagyvállalati környezetben – akár angol nyelven is. Egy-egy ötlet sok területet is érint, így elengedhetetlen az együttműködő készség és a folyamatszemlélet.

állásaink ezen a területen

digitális szolgáltatások

A K&H innovatív piaci szereplőként folyamatosan fejleszti digitális csatornáit, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a bankolás és a biztosításkötés.

Digitális szolgáltatás fejlesztéseink célja, hogy jövőbe mutató kezdeményezésekként minden banki és biztosítási szolgáltatás és számos ezen túlmutató, az ügyfeleink kényelmét és élményét fokozó lehetőség mobilon is elérhető legyen. A fejlesztések mellett ennek másik pillére, hogy a megfelelő ajánlatot, a megfelelő pillanatban tegyük meg ügyfeleinknek, a rendelkezésünkre álló információk alapján.

Agilis szervezetként dolgozunk Scrum módszertan szerint, együttműködésben az üzleti oldallal, termékgyárakkal, a Jogi és Kommunikációs igazgatósággal és az ICT fejlesztéssel.

Olyan fejlesztőket, rendszerszervezőket és business analyst-okat keresünk, akik dolgoztak agilis metodoliga szerint,  proaktívak, gyors változásra készek, multitasking szemléletűek és jól beszélnek angolul.

állásaink ezen a területen

treasury

Mi elsősorban deviza- és pénzpiaci, illetve tőkepiaci tranzakciókat végzünk a bankközi piacon, más pénzintézetekkel vagy vállalati és lakossági ügyfelekkel. Értékesítési területünkön nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink magas színvonalú tájékoztatására a termékeinkről és az aktuális piaci fejleményekről. Lépést tartunk a legújabb piac- és termékfejlesztésekkel.

Olyan kollégákat keresünk, akik komfortosan mozognak egy gyorsan változó környezetben, nemzetközi szinten képesek átlátni a gazdasági helyzetet, észlelik és értelmezik a felmerülő tendenciákat. Egészséges mértékű kockázatvállalási hajlandóság jellemzi őket. Gyorsan reagálnak a változásra, aminek a következményeit azonnal mérlegelni is képesek. Értékesítési területünkön fontosnak tartjuk a gyors és precíz ügyfélkiszolgálást és az ügyfélbarát kommunikációt.

állásaink ezen a területen

privátbank

Dedikált tanácsadói vagyunk a Bank legnagyobb megtakarítással rendelkező ügyfeleinek, akik vagyonuk kezelésével minket bíznak meg. Vállalásunk feléjük, hogy az általuk teremtett vagyont megőrizzük generációkon keresztül. Ennek érdekében rendszeresen találkozunk szervezünk, együtt keressük velük a lehető legjobb válaszokat a piac és az ügyfél élethelyzetének folyamatos változásaira.

Olyanok jelentkezését várjuk, akik élni tudnak ezzel a bizalmi helyzettel és egyben otthonosan mozognak a piac, a befektetések és a tőzsde világában. Ezen felül rugalmasak és ezért gyorsan reagálnak a változásra, egyetlen tényezőt tekintve csak biztosnak az állandó változásban: az ügyfél bizalmának elsődlegességét.

állásaink ezen a területen

kockázatkezelés

Feladatunk a hitelkockázatok, működési kockázatok, biztosítási kockázatok kezelése, a hitelezési piaci pozíciónk megerősítéséhez és a hitelezés jövedelmezőségéhez való hozzájárulás, illetve a tőkekalkulációs folyamatok a szabályozói elvárásokhoz és a KBC követelményeihez történő megfeleltetése. Munkánk során számszerű adatokban, illetve a működési folyamatainkban azonosítjuk a kockázati tényezőket.

Ezeken a területeken a jó teljesítményhez, a sikerhez szükséges az erős analitikus gondolkodás, a képesség, hogy a munkatársak szélesebb kontextusba is tudják helyezni a felismert összefüggéseket, továbbá hogy az üzleti hatással is tisztában legyenek, szorosan együttműködjenek az értékesítő területekkel.

állásaink ezen a területen

számvitel

Az üzleti területeket támogatjuk riportok, adatok, elemzések szolgáltatásával a helyi menedzsment és anyavállalatunk felé, valamint feladatunk a K&H Csoportról való információnyújtás a felügyeleti szervek felé kötelező, vagy ad-hoc jelentések formájában. Különböző osztályaink ahhoz járulnak hozzá, hogy megvalósuljon termékeink, szolgáltatásaink és működési folyamataink - belső és külső előírásoknak megfelelő - számviteli szabályozása, valamint azok végrehajtása. Emellett fontos célunk az adattárházunk fejlesztése, annak hatékony használata a kinyert adatok - a kontrolling rendszeren belül - egységes módszertan szerinti konzisztens és összehangolt riportokba struktúrálása és elemzése.

Területünkre azok pályázását várjuk, akik a banki pénzügyi / számviteli logikával szeretnek vagy szeretnének foglalkozni, otthonosan mozognak a számok, adatok birodalmában, és képesek megfelelő logika mentén renszerezni is azokat.

állásaink ezen a területen

back office

Általunk válnak nyomon követhetővé napi szinten a különböző banki tranzakciók. Mi szolgáltatunk adatokat a különböző állami hatóságok számára is. A magánszemélyek illetve kis- és középvállalatok zavartalan bankolását segítjük a háttérből, ennek következtében Bankunk digitális átalakulásának is első sorból lehetsz szemtanúja.

A célunk, hogy a modern technológia és a fintech cégek által felforgatott piacon egy még gyorsabb és digitálisabb szervezet alappillére legyünk. Ehhez keresünk téged, ha nem félsz a változástól és könnyedén alkalmazkodsz a felgyorsult munkavégzéshez. Jó, ha energikus vagy és nyitottan állsz az új dolgokhoz, innovatív szemléleted van, ugyanakkor nem riadsz meg a monoton munkavégzéstől sem és azt képes vagy precízen megoldani. Az egyszerűbb feladatokat már igyekszünk automatizálni, így egyre inkább az összetettebb feladatokra és problémákra kell megoldást keresni. Mindezt modern, tágas munkakörnyezetben, mellyel a környezeti terhelést is igyekszünk csökkentenni.

állásaink ezen a területen

információ és kommunikáció technológia

A Bankcsoport számára informatikai szolgáltatások biztosítása, fejlesztések megtervezése, kialakítása és üzemeltetése a feladatunk. Célunk, hogy az iparágban élenjáróvá váljunk korszerű technológiák és módszertanok alkalmazásával, és kimagasló színvonalú megoldásokat tudjunk biztosítani a K&H stratégiai, digitalizációs törekvéseinek megvalósításához, ügyfeleink és munkatársaink kiszolgálására.

Dinamikus csapatunkba olyan rendszerszervező, architect, fejlesztő és üzemeltető kollégákat keresünk, akikben megvan a fejlődésre való igény, rugalmasan tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó környezet kihívásaikhoz, és szívesen dolgoznak csapatban innovatív megoldások kifejlesztésén.

állásaink ezen a területen

biztosítás

A K&H Biztosító Magyarországon egyedülálló módon, integrált bankbiztosítási modell alapján működik, amely páratlan lehetőséget nyújt arra, hogy olyan innovációs projekteken dolgozhass, amelyek egyszerűsítik ügyfeleink mindennapjait és növelik az ügyfélkiszolgálás minőségét. A hatékony munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele a családias, támogató légkör, ezért fokozottan odafigyelünk munkavállalóink elégedettségére. 

Szeretnénk ha leendő kollégáink újító ötleteikkel, dinamizmusukkal hozzájárulnának a vállalatunk fejlődéséhez, miközben jól érzik magukat nálunk munkájuk során.

állásaink ezen a területen